Gietvloer in
je woonkamer

Solo realiseert het perfect

Een uniek canvas waar je interieur mooi op uitkomt. Verkrijgbaar in diverse kleuren en ideal in combinatie met vloerverwarming.

gietvloer woonkamer

Duurzaam en veelzijdig


Een gietvloer in je woonkamer geeft door het naadloze karakter een ruimtelijk effect. Het is een uniek canvas waardoor de basis van je interieur rust uitstraalt. En die houten eettafel die je op het oog hebt, die komt nog mooier tot zijn recht. Naast de gietvloer goed te combireren is met veel interieurstijlen is het een comforttabel product. De systemen zijn dun en warmtegeleidend, wat ervoor zorgt dat vloerverwarming optimaal werkt.

Een gietvloer in
​​​​​​​de woonkamer


Als je een gietvloer in de woonkamer wilt, dan kan je kiezen tussen een cementgebonden of een kunststof gietvloer. De verschillen leggen wij voor je uit bij 'onze vloeren'.De vloer vormt de basis van je interieur: de keuze voor een kunststof gietvloer of juist cementgebonden gietvloer is dan ook bepalend voor de uitstraling en sfeer van de woonkamer.

“De vloer vormt de basis van je interieur"

Een polyurethaan gietvloer


Als je voorkeur uitgaat naar een strakke en naadloze vloer, dan is de PU gietvloer helemaal jouw ding. Deze vloer wordt gemaakt van polyurethaan (PU om het simpel te houden) bestaat uit 4 lagen en is samengesteld op basis van kunststof materialen. De PU gietvloer kan in twee varianten uitgevoerd worden: de One en Life. De One is een strakke, egale vloer die uit één kleur bestaat. De Life is een gietvloer die bestaat uit twee kleuren, hierdoor ontstaat er een levendig betonlook, gemarmerd of gewolkt (hoe jij het wilt noemen) effect.

Of een cementgebonden gietvloer


De cementgebonden vloer is lekker robuust. Door de rijke keuze van materialen en ambachtelijk manier van aanbrengen ontstaat er een structuur in de vloer. Hierdoor heeft de vloer het optimale 'betonlook-effect'. Daarnaast is dit product voorzien van een epoxy component wat ervoor zorgt dat hij bijzonder hard is, dit kan bijvoorbeeld fijn zijn in een druk huishouden of als je wel eens een feestje geeft. Door de slijptechniek is dit product toch lekker aan de blote voeten en is hij ook verkrijgbaar in diverse kleuren. Ook hier werken we twee varianten, de. Milestone (gewolkt) en de Minimal (egaal).

Meer weten over een

gietvloer in de
​​​​​​​woonkamer?


Het kiezen van de juiste gietvloer kan lastig zijn, heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Samen kijken we naar de beste oplossing voor jouw woonsituatie.

Thuis alvast genieten?


Doe vloerinspiratie op met
ons gratis magazine!