OVer Solo

Specialist in luxe gietvloeren

Al bijna 36 jaar Voorliefde
voor het maken van unieke
en Exclusieve Gietvloeren

Een kundig familiebedrijf


Solo Gietvloeren smeert al een tijdje. Solo Gietvloeren is een onderdeel van ons familie bedrijf Ter Wielen Vloertechniek. 35 jaar geleden begon onze vader met zijn twee broers met het leggen van kunststof gietvloeren. Destijds waren deze vloeren enkel nog te vinden in saaie industriele toepassingen. Jaren later rolde wij de woning-sector in. Al snel kwamen we erachter dat dit hier onze passie ligt. We worden blij van het maken van luxe gietvloeren in schitterende woningen en interieurs. We halen er plezier uit als de details kloppen en we met een voldaan gevoel de deur achter ons dicht trekken!


De Tweede generatie,
En de derde staat al klaar.


Toen de tijd rijp was hebben zonen Berry, Ronald en Robbert ter Wielen het stokje overgenomen. Samen met een team van vakmannen en vrouwen werken we dag in, dag uit aan spraakmakend projecten. Zoals de broers van oudsher hebben geleerd staat kwaliteit voorop, zo werken ze met uiterste precisie aan ieder project. Daar krijg je mooie vloeren van!


GEGOTEN klasse sinds 1986


Hoogwaardige kwaliteiten


Ons hartje gaat sneller kloppen door te werken met de meest hoogwaardige materialen. Al onze systemen zijn door ons samengesteld met maar 1 einddoel, het leveren van de meest hoog-haalbare kwaliteit. Dankzij ons Betuwse bloed nemen we niet zomaar alles aan. Berry en Ronald ter Wielen testen alle materialen zorgvuldig en nemen het als eerst zelf in gebruik. Wanneer we het perfecte systeem hebben samengesteld bieden we deze aan op de markt. Zo mag je erop vertrouwen dat ieder gietvloer-systeem weloverwogen is ontworpen voor optimaal wooncomfort!

Eerlijke voorlichting


Wij geloven erin dat een goede kwaliteit begint bij een helder verwachtingspatroon. Wij vertellen je daarom graag van de hoed en de rand. Robbert ter Wielen en zijn collega's vertellen je graag alles onze gietvloer-systemen toe in onze showroom. Waar de gietvloer markt nog wel eens een jungle kan zijn kiezen wij ervoor om het luchtig te houden , proberen we je alles duidelijk uit te leggen en beantwoorden we graag al jouw vragen!

Eigen applicateurs


De Gietvloer is een handgemaakt product, dat is het mooie aan ons vak. Hierdoor zijn de handen die ze maken zeker minstens zo belangrijk. Berry en Ronald ter Wielen werken samen met onze enthousiaste collega's aan de meest mooie projecten door vrijwel heel het land. Door enkel te werken met een vast team aan collega's kunnen wij een constante kwaliteit garanderen.

Hulp bij het kiezen


Weet je niet of een gietvloer iets voor jou is? Of welke gietvloer het beste bij jouw huishouden past? Daar helpen we je graag mee. Door de jaren heen hebben we er best wel wat verstand van, bovendien kunnen we vaak op basis van je smaak en je huishouden goed inschatten welke gietvloerhet beste bij jou past. In onze inspiratie-studio hebben we diverse vloervelden liggen (en een bijzonder mooi bar). Maak gerust een afspraak met Sabine of Robbert, zij zullen je helpen met het maken van de allerbeste keuze.
Daarnaast heeft Sabine overigens ook nog eens veel verstand van kleuren (Pech als je met Robbert aan tafel zit). Aan de hand van kleur samples helpen wij je met het kiezen van de perfecte kleur! Wil je de kleur eventjes thuis bekijken? Dat kan, aan het eind van de meeting krijg je van ons samples mee van jouw favoriete gietvloeren & kleuren.


Hulp met het plannen & voorbereiden van jouw project


Het plannen van de werkzaamheden kan vaak lastig zijn in een drukke verbouwing of aanbouw van een project. Sabine helpt je met het plannen van jouw project. Wil je de gietvloer toch eerder of later? Dan zijn we niet te beroerd om met je te kijken naar een oplossing. Daarnaast komt onze projectleider (die erg veel ervaring met ondervloeren heeft) naar jouw project. Hij kijkt samen met je naar de details van de vloer, meet de vochtigheidsgraad en meet het aantal vierkante meters in . Zo komen we samen niet voor verrasingen te staan.

Thuis alvast genieten?


Doe vloerinspiratie op met
ons digitale magazine!

Solo.

Gietvloeren van goede bodem!


Of je nu in je woning gietvloeren wilt laten maken, of in een bedrijfsruimte, onze gietvloeren zullen je zeker bevallen. De eerste stap naar de aanschaf van een gietvloer is het aanvragen van een brochure of een offerte. Wil je liever eerst met een echte specialist overleggen, of langs komen in onze showroom, bel of mail ons dan. Samen kunnen we in goed overleg de allerbeste gietvloer voor je selecteren én aanbrengen.