Gietvloer in
de slaapkamer

Solo realiseert het perfect

Creëer een samenhangend geheel
door de compleet naadloze vloer over
​​​​​​​de hele bovenverdieping te leggen

Comfortabel
​​​​​​​en makkelijk


Een gietvloer in de slaapkamer? Is dat niet koud? Wordt dat niet kil? Ons antwoord: 'Dat hoeft niet perse..'. Natuurlijk is het een compleet andere vloer dan vloerbedekking of een houten vloer. Maar een gietvloer is wel naadloos en beschikbaar in talloze kleuren (dus ook mooie nude, organic en warme tinten). Daarnaast komt je bed er vaak net wat lekkerder op uit en kan je meer combineren. Denk aan een leuk behang achter je bed, een wood-up achterwand (van die houten latjes) of een mooi carpet.
Tot slot werkt het perfect in combinatie met vloerverwarming, je hebt dus geen last meer van koude voeten.

Een gietvloer die doorloopt tot in je​​​​​​​slaapkamer


In je slaapkamer breng je toch heel wat uurtjes door. Een kwalitatief en estetische vloer in je slaapkamer is dus geen overbodige luxe. Daarnaast is het zo dat gietvloer werken op basis van staffel-volume. Klinkt ingewikkeld, maar het wilt zeggen dat bij meer vierkante meters de meterprijs daalt. Het kan daardoor dus zelfs aantrekkelijker worden om een gietvloer te nemen in je gehele woning. Wat voor een gietvloer kies je dan in je slaapkamer? Wij (van de familie ter Wielen) vinden een PU Gietvloer erg fijn werken. Dat voelt lekker zacht (want hij is licht elastisch) aan de blote voeten, vloeit strak tegen al je kozijnen aan en het geeft een ruimtelijk effect. Echter maken we met regelmaat ook cementgebonden gietvloer in de slaapkamer, en ook dat is prachtig. Wil je onderzoeken welke vloer het beste in jouw slaapkamer past, we helpen je er graag mee!

“Een gietvloer straalt rust en warmte uit"

Inspiratie nodig voor uw slaapkamer?


Ben je benieuwd hoe een gietvloer eruit ziet in jouw slaapkamer? Op onze inspiratie-pagina, op de binnenkijker-pagina en via onze sociale kanalen (Instgram & Pinterest) delen we veel plaatjes van onze gietvloeren in slaapkamers. Ben je nieuwsgierig naar de kleurmogelijkheden? Download dan onze digitale brochure of maak een afspraak in onze inspiratie-studio.
​​​​​​​We zien je binnenkort!

Meer weten over een

gietvloer Prijzen.

De kosten van een gietvloer kunnen nogal uitéén lopen. Het aantal vierkante meters, de ondergrond en de woonplaats zijn allemaal van belang om een vierkante meterprijs tot stand te brengen. Daarom is het handig om een offerte aan te vragen. Als je 1 minuutje hebt om het offerte-formulier in te vullen dan doen wij ons best om binnen 24 uur (soms doen we er iets langer over) een op maat gemaakte prijs bij je te hebben liggen.

Thuis alvast genieten?


Doe vloerinspiratie op met
ons digitale magazine!