Compleet naadloos

De Solo Gietvloer wordt aan een stuk door gegoten. Hiermee creëren wij een compleet naadloos geheel waarmee u eenheid schept in uw woning en interieur. Door het naadloze karakter is de vloer zeer gemakkelijk in onderhoud en prettig om op te leven. Ideaal voor kinderen om op te spelen en overigens zeer huisdiervriendelijk.

Duurzaam & van hoge kwaliteit

Solo Gietvloeren kiest haar materialen bewust. Door te werken met de meest pure en zuivere materialen maken wij producten die verantwoord zijn voor mens en milieu. Onze hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat de gietvloeren tegen een stootje kunnen. De Solo Gietvloer is dan ook zeer kras en-slijt bestendig en kent een hoge slagvastheid. Ideaal om met uw familie, vrienden of collega’s van te genieten.

100% UV Stabiel

Wij willen dat u zorgeloos uw leven lang van de Solo Gietvloer kunt genieten. Uw Solo Gietvloer is 100% UV stabiel en wordt behandeld met een Nano topcoat. Dit zorgt ervoor dat u jarenlang plezier heeft van de gemakken van de Solo Gietvloer . Wordt de vloer zwaarder belast dan gedacht? Geen probleem, wij kunnen onze topcoats gemakkelijk voor u vervangen.

voordelen

Vloeistofdicht

Solo Gietvloeren zijn vloeistofdicht. Dit maakt de gietvloer gemakkelijk in onderhoud en geschikt voor iedere ruimte. Wijn, koffie en andere vloeistoffen trekken niet in uw Solo Gietvloer en zijn makkelijk afneembaar. De Gietvloer is geschikt voor een hoge water belasting.  Dit maakt het mogelijk om ook uw badkamer te voorzien van de Solo Gietvloer. Voor de Solo Gietvloer heeft u geen speciale reinigingsmiddelen of materialen nodig.

voordelen