Gietvloer in
​​​​​​​het kantoor

Solo realiseert het perfect

Gietvloeren zijn perfecte
kantoorvloeren omdat ze
zo onderhoudsarm zijn

gietvloer kantoor

Strak en
opgeruimd


Niet alleen in huis staat een gietvloer prachtig, een gietvloer is ook uitermate geschikt voor op kantoor. Een gietvloer op kantoor straalt namelijk niet alleen klasse uit, het oogt ook strak, schoon en opgeruimd. Bovendien is het ook een praktische kantoorvloer die slijtvast en gemakkelijk te onderhouden is. Ideaal wanneer er veel mensen over de vloer komen.

Een gietvloer in
​​​​​​​je kantoor


Met een gietvloer creëer je een stijlvolle en moderne sfeer. Niet gek dus dat een gietvloer ook steeds vaker terug te vinden is in bedrijfspanden. Het oogt strak en opgeruimd, wat de werksfeer verbetert en ervoor zorgt dat de productiviteit omhooggaat. Daarnaast heeft een gietvloer op kantoor een strakke en neutrale uitstraling, waardoor de kantoorvloer te combineren is met veel verschillende stijlen.

“Je creëert je een stijlvolle en moderne sfeer"

De voordelen van een gietvloer


Wil je een gietvloer? Dan zijn er veel verschillende mogelijkheden waar je uit kan kiezen. Je kan kiezen voor een PU gietvloer of een cementgebonden gietvloer. Beide vloeren zijn beschikbaar in diverse kleuren, waardoor zowel de kunststof gietvloer als de cementgebonden gietvloer met elke interieurstijl te combineren is. Een gietvloer vormt de ideale basis voor elke inrichting. Naast een stijlvolle uitstraling kent de gietvloer nog andere voordelen. Zo is de vloer dankzij het naadloze karakter gemakkelijk te onderhouden; een enorme pre, zeker omdat bedrijven vaak een groot vloeroppervlak hebben. Wel zo fijn als de vloer niet veel onderhoud vereist en vuil en stof krijgen geen kans krijgen om zich te nestelen in de vloer. Daarnaast zorgt de bijzonder sterke topcoat ervoor dat de gietvloer een slijtvaste vloer isSlijtage door bureaustoelen komt nauwelijks voor. De gietvloer is kras- en slijtbestendig en kan tegen een stootje. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de belasting van de vloer waardoor de vloer naast gebruiksvriendelijk ook nog eens duurzaam is. Hieronder de voordelen op een rijtje:


Stijlvolle werkomgeving
Diverse mogelijkheden
Gemakkelijk in onderhoud
Naadloos
Slijtvast
Duurzaam

Meer weten over een

gietvloer in kantoor?


Wij helpen je graag bij het afstemmen van jouw kantoorvloer. Bij Solo werken we al 35 jaar met veel passie en plezier aan een duurzaam en verantwoord kwaliteitsproduct. Heb je vragen of advies nodig over een gietvloer op kantoor? Neem dan contact met ons op! Wij voorzien je graag van eerlijk en persoonlijk advies en bespreken graag uitvoerig de mogelijkheden!

Thuis alvast genieten?


Doe vloerinspiratie op met
ons gratis magazine!