SOLO Gietvloeren

Al 35 jaar dé gietvloer specialist

aL Bijna 36 jaar voorliefdE voor het maken van unieke en exclusieve gietvloeren

gietvloer specialist

Dé gietvloer specialist


Al meer dan 35 jaar zijn wij als familiebedrijf gepassioneerd bezig met het creëren van unieke en exclusieve gietvloeren, en daar zijn we trots op! Voor ons is een gietvloer een bijzonder canvas waarop adembenemende interieurs tot leven kunnen komen. Het is een ware kunstvorm waarbij we streven naar perfectie en aandacht voor detail. Het geeft ons een voldaan gevoel wanneer we luxe gietvloeren kunnen realiseren in prachtige woningen en interieurs, en met een gevoel van tevredenheid de deur achter ons kunnen sluiten. We zijn gepassioneerd om elke keer weer een unieke en inspirerende vloer te creëren die volledig aansluit bij de wensen en dromen van onze klanten.

gietvloer specialist

VAKMANSCHAP IN PU GIETVLOEREN en CEMENTGEBONDEN GIETVLOEREN


Bij ons ben je aan het juiste adres voor het aanbrengen van zowel PU gietvloeren als cementgebonden gietvloeren. We begrijpen dat het verkennen van de wereld van gietvloeren overweldigend kan zijn, gezien de verschillende soorten vloeren in diverse kleuren, hardheden en nuances. Als nieuwkomer op dit gebied kan het behoorlijk verwarrend zijn. Daarom streven wij ernaar om de basis eenvoudig te houden. We hebben bewust gekozen om alleen met de allerhoogste kwaliteit te werken en bieden twee soorten gietvloeren aan: PU en cementgebonden. Op deze manier willen we het proces voor jou duidelijk en overzichtelijk maken.

Solo Gietvloeren: een specialistisch familiebedrijf


Ruim 35 jaar geleden begonnen onze vader en zijn twee broers met het leggen van kunststof gietvloeren. Destijds werden deze vloeren voornamelijk gebruikt in industriële toepassingen. Later zijn we ons ook gaan richten op de woningsector. Inmiddels kunnen we wel zeggen dat we ervaren en gespecialiseerd zijn in ons vak. Het stokje werd overgedragen aan de broers Berry, Ronald en Robbert ter Wielen. Net zoals onze vader ons heeft geleerd, staat kwaliteit bij ons voorop.

Met uiterste precisie werken we aan elk project met als doel hoogwaardige gietvloeren te creëren. Onze systemen zijn zorgvuldig samengesteld om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren. Dankzij onze Betuwse achtergrond zijn we kritisch en nemen we niet zomaar genoegen met alles. Berry en Ronald ter Wielen testen zelf alle materialen grondig voordat ze deze in gebruik nemen. Pas wanneer we volledig tevreden zijn en het perfecte systeem hebben ontwikkeld, brengen we het op de markt.TRANSPARANTIE EN betrouwbaarheid


Bij Solo Gietvloeren hechten we veel waarde aan het creëren van heldere verwachtingen, omdat dit ons in staat stelt om hoogwaardige kwaliteit te leveren. In onze showroom vertellen we je graag alles wat je wilt en moet weten over onze gietvloeren. We begrijpen dat de markt voor gietvloeren verwarrend kan zijn met een overvloed aan keuzes. Daarom proberen we het luchtig te houden, leggen we alles duidelijk uit en beantwoorden we al je vragen. Twijfel je of een gietvloer bij jou past? Of ben je onzeker welk type gietvloer het beste bij jouw situatie past? We staan klaar om je te helpen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we op basis van jouw smaak en leefsituatie inschatten welke gietvloer het beste bij jou past en waar je het meeste plezier aan zult beleven.

​​​​​​​

Wat ons vak zo mooi maakt, is dat elke gietvloer een handgemaakt product is. Daarom zijn onze applicateurs van groot belang bij het aanbrengen van de gietvloer. We werken uitsluitend met een vast team van collega's om een constante kwaliteit te kunnen waarborgen. Onze ervaren projectleider komt zelfs vooraf op locatie kijken, vooral met betrekking tot de ondervloeren. Op deze manier kunnen we samen verrassingen tijdens het aanbreng proces voorkomen.

Thuis alvast genieten?


Doe vloerinspiratie op met
ons DIGITALE magazine!