Gietvloer in de badkamer

Solo realiseert het perfect

Met een Solo gietvloer in je badkamer. Dit is strak, waterdicht en ook nog makkelijk in onderhoud.

gietvloer badkamer

Waterdicht
​& Strak.


De vloer in je badkamer, vaak een klein oppervlakte maar minstens zo belangrijk. We krijgen veelal de opmerking 'gaat dat wel goed?' of 'Mijn aannemer zegt dat dit absoluut niet kan'. Ons antwoord: 'Geen zorgen, dit komt goed'. Maar laten we er niet te luchtig over doen. De risico in een badkamer kunnen van grote gevolgen zijn. Niemand zit te wachten op een lekkage. Met de juiste voorbereidingen, de beste materialen en ervaren vaklui kunnen wij je garanderen dit jouw gietvloer waterdicht is.

Een goede voorbereiding,​​​​​​​is een waterdichte badkamer.

Oke, de voorbereidingen zijn erg belangrijk. Laten we dat voorop stellen. Helaas kunnen we je niet overal mee helpen dus werken we graag samen met jouw installateur/loodgieter/aannemer om deze klus tot een goed einde te brengen. De technische details zullen we je in de stadium nog besparen maar we kunnnen je al wel verklappen dat we graag werken met 1 type drain. Namelijk de I-Drain Liquid. Dit type drain is speciaal ontworpen voor gietvloer en wat ons betreft de nummer 1 als het gaat om vloeistofdichtheid. Daarnaast kan je de deksel meebekleden met gietvloer. Dat ziet er erg fraai uit. De gietvloer bestaat uit meerdere lagen, tijdens het proces zorgen wij voor een waterdichte aansluiting tegen je wandtegels of betoncire muur.

“Sfeervol, waterdicht en makkelijk te onderhouden"

Inspiratie nodig voor je badkamer?


Ben je benieuwd hoe een gietvloer eruit ziet in jouw badkamer? Op onze inspiratie-pagina delen we veel plaatjes van onze gietvloeren in badkamers. Ben je nieuwsgierig naar de kleurmogelijkheden? Download dan onze digitale brochure of maak een afspraak in onze inspiratie-studio via het menu.
​​​​​​​We zien je binnenkort!

Meer weten over een

Kosten gietvloer in de badkamer?


Een veel besproken onderwerp zijn de kosten van een gietvloer. We hebben het hierboven al verklapt maar de vloer bestaat uit 5 lagen. Daardoor moeten we soms wel 5 keer langskomen. Dit maakt de vloer op kleine oppervlaktes helaas realtief prijzig. We raden je dus aan om de combinatie van een gietvloer in je badkamer te doen met de gehele verdieping of zelfs de gehele woning. Ben je benieuwd geworden vraag dan een offerte via de onderstaande button!

Thuis alvast genieten?


Doe vloerinspiratie op met
ons digitale magazine!