Solo Life

Polyurethaan gietvloer

Solo Life Gietvloeren zijn
uniek en levendig en geven je
interieur warmte en eenheid

Betonlook
​​​​​​​effect


Solo Life gietvloeren zijn unieke levendige polyurethaan gietvloeren die uw interieur warmte geven en een perfecte eenheid uitstralen. Door de mix van twee verschillende tinten ontstaat er een betonlook-effect in de Solo Life gietvloer. De structuur van de Solo Life gietvloer kunt u zelf bepalen. Van druk tot heel rustig, alles is mogelijk. Hierdoor haal je het strakke randje van de gietvloer af en heeft hij meer leven. Daarnaast is dit de meest makkelijk gietvloer in onderhoud, door de eindafwerking is hij makkelijk te reinigen en geniet je jarenlang van de schitterende levendige gietvloer.

Optimaal wooncomfort


Solo Life is ontworpen voor een optimaal wooncomfort. De gietvloeren bouwen wij op uit 4 a 5 lagen. De ondergrond is bepalend voor de hoeveelheid lagen. De Solo Life PU Gietvloer is aan te brengen op de volgende ondergronden:

- Zandcement, Beton, en Anhydriet dekvloeren
- Tegel of siergrind ondergronden
- Houten ondervloeren (plaatmateriaal of fermacell)

Optimale hechting aan de ondergrond


Omdat iedere ondergrond anders is werken we altijd met een aparte voorbewerking. Hierdoor garanderen wij je een optimale hechting aan de ondergrond. Daarnaast is de PU Gietvloer licht elastisch. Dit zorgt ervoor dat de gietvloer scheuroverbruggend is. Dit maakt hem zeer geschikt voor bijvoorbeeld nieuwbouw woningen. De Solo Life is uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming. Door de laagdikte (3/4 mm) en de materiaalkeuze geleidt hij warmte perfect.

Daarnaast krijg je per vierkante meter een gelijkwaardige gevoelstemperatuur. Dit is wel zo fijn aan de voeten! We hebben ervoor gekozen om uitsluitend te werken met de meest hoogwaardige materialen, deze zijn zowel sterk als niet schadelijk voor mens en milieu. De Solo Life wordt afgewerkt met een 2K topcoat. Dit is een zeer matte kunststof laklaag. De laklaag zorgt ervoor dat je vrijwel iedere vloeistof op de gietvloer kan morsen zonder dat dit een vlek achterlaat. Tevens zorgt de lak dat het onderhoud eenvoudig is. Je hoeft enkel een vochtige dweil over de Life Gietvloer heen te trekken en hij is weer schoon, hierdoor kies je voor puur gemak.

+

Een levendig canvas
voor je interieur

+

Volledig water- en vloeistofdicht

+

Een laagdikte van
4 milimeter

+

Gemakkelijk te onderhouden

+

Werkt uitstekend met vloerverwarming

+

Flexibel en scheur-overbruggend

Wil je meer weten?

We vertellen je graag meer!


De Solo Life is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie woningen. Je krijgt van ons de garantie dat de vloer niet kan scheuren. Echter als de ondergrond heftig werkt (dit zien we vaker in de nieuwbouw) kan de vloer wel ‘aderen’. Dit houdt in dat je een ader in de vloer kan zien lopen, dit is geen scheur maar soms wel een esthetische belemmering. De kans op een ader is behoorlijk klein, toch brengen we je er graag van op de hoogte. Wil je dit risico niet nemen? Informeer dan naar de speciaal ontwikkelde tussenlagen in dit tegen te gaan. Onze medewerkers vertellen je er graag meer over!

Thuis alvast genieten?


Doe vloerinspiratie op met
ons gratis magazine!