Volledig naadloos

De Solo Gietvloer wordt aan een stuk door gegoten. Hiermee creëren wij een compleet naadloos geheel waarmee u eenheid schept in uw woning en interieur. Door het naadloze karakter is de vloer zeer gemakkelijk in onderhoud, vloeistofdicht en prettig om op te leven. Ideaal voor kinderen om op te spelen en overigens zeer huisdiervriendelijk.

Duurzaam & van hoge kwaliteit

Solo Gietvloeren kiest haar materialen bewust. Door te werken met de meest pure en zuivere materialen maken wij producten die verantwoord zijn  voor mens en milieu. Onze hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat de gietvloeren tegen een stootje kunnen. De Solo Gietvloer is dan ook zeer kras en-slijt bestendig en kent een hoge slagvastheid. Ideaal om met uw familie, vrienden of collega’s van te genieten.

100% UV Stabiel

Wij willen dat u zorgeloos uw leven lang van de Solo Gietvloer kunt genieten. Uw Solo Gietvloer is 100% UV stabiel* en wordt behandeld met een speciale topcoat. Dit zorgt ervoor dat u jarenlang plezier heeft van de gemakken van de Solo Gietvloer . Wordt de vloer zwaarder belast dan gedacht? Geen probleem, wij kunnen onze topcoats gemakkelijk voor u vervangen.

* Niet alle Solo producten zijn UV-stabiel, raadpleeg onze showroom voor meer informatie. 

Kan tegen een stootje

De Solo Gietvloer is ontworpen om op te leven. De gietvloeren worden afgewerkt met speciaal ontwikkelde topcoats die tegen een stootje kunnen. Dit zorgt ervoor dat u zorgeloos op de vloer kunt leven. Het vloeistofdichte karakter van de gietvloer zorgt ervoor dat een gemorst kopje koffie of een glas rode wijn geen vlek achterlaat. Ook is het mogelijk om de Solo Gietvloer na 10 jaar te voorzien van een nieuwe topcoat. U heeft dan als ware een nieuwe vloer geniet u weer jarenlang van de strakke gietvloer.

voordelen