De Solo gietvloer bij NPO in Hilversum

Een vloerproject in beeld

1500 m2 PU gietvloeren


De Nederlandse Publieke Omroep heeft haar studio’s voor radio en televisie in Hilversum gevestigd. Zeer recent renoveerde de NPO 3 verdiepingen. Op uitnodiging van de huis-architect realiseerde Solo Gietvloeren ca. 1500 m2 PU gietvloeren. Door toepassing van een volledig naadloze gietvloer verbindt de nieuwe inrichting, ruimtes met elkaar. De mooie combinatie van verschillende materialen maakt een duidelijk onderscheid tussen de verschillende ruimtes.

Slimme werkplekken bij NPO


De werkplekken en informele vergaderruimtes worden onderscheiden zich van elkaar door het gebruik van verschillende materialen, bijvoorbeeld hout en tapijt. De Solo Gietvloer fungeert in het kantoor als basis voor een heus looppad dat je naar de werkplekken leidt. De overgang van de PU Gietvloer naar het tapijt is verfijnd afgewerkt. Door gebruik te maken van een geborsteld RVS profiel, worden de materialen van elkaar gescheiden. Het niveauverschil tussen de twee vloerafwerkingen is vrijwel nihil, waardoor het prettig en comfortabel in gebruik is.

INSPIRATIE OPDOEN? PLAN EEN SHOWROOM AFSPRAAK

Heb je behoefte aan meer informatie? Plan een afspraak om onze showroom te komen bezoeken, en dan nemen we samen de mogelijkheden door.

Alles-in-verbinding


Omdat vrijwel alle kantoorruimtes met elkaar zijn verbonden in één grote ruimte is het een uitdaging om de productiviteit te waarborgen. Zo is er een fast-lane bedacht. De fastlane zorgt ervoor dat men iedere werkplek kan bereiken zonder andere werkplekken te storen. De fastlane is in dit geval aangebracht in een onderscheidende kleur. Ook hier lopen de details vloeiend in elkaar over en is de ‘naad’ in het materiaal niet te voelen, maar wel te zien.

Duurzaamheid ten top


Op de ruim 1500 m2 verdeeld over drie verdiepingen wordt gewerkt aan nieuwe concepten en worden radiouitzendingen live gebroadcast. De drukste vierkante meters van het pandhebben te maken met belasting van verschillende soorten schoeisel, bureaustoelen en barstool. Door de toepassing van Solo Nano Topcoat is de vloer resistent tegen een hoge gebruiksintensiteit en kan hij jaren mee. Daarnaast zorgt de speciaal ontwikkelde topcoat voor een makkelijke reiniging. Vuil hecht slecht waardoor het eenvoudig te verwijderen is.

Thuis alvast genieten?


Doe vloerinspiratie op met
ons digitale magazine!