De Nieuwste kleuren in Lookbook 2021!

Van zacht pastel tot donker modern

Oneindig veel mogelijkheden


Nadat de keuze is gevallen op een gietvloer komt misschien wel de allermoeilijkste keuze van het hele proces, namelijk de kleurkeuze. Er zijn oneindig veel kleurmogelijkheden mogelijk bij een gietvloer. Daarnaast wil je het natuurlijk perfect afstemmen bij de rest van je interieur zoals de keuken, badkamer of bank. Niet alleen de andere items in je huis zijn belangrijk maar ook de hoogte, grootte en lichtinval van de ruimte spelen een belangrijke rol bij het maken van de juiste kleurkeuze.

Soorten gietvloeren bij Solo


Afhankelijk van het type gietvloer dat je kiest, kun je de gietvloer kleur bepalen. Ben je op zoek naar een rustige basis dan is de Solo One Gietvloer een geschikte keuze. Bij de Solo One wordt er een kleurlaag van één kleur aangebracht. Zo ontstaat er een strak uni effect. Bij de Solo Life wordt er bij de kleurlaag twee kleuren door elkaar heen gemixt. Zo ontstaat er een levendig effect in de vloer. De heftigheid van de vegen in de gietvloer kan je zelf bepalen. Dit kan van rustig, medium of druk. Samen bepalen wij de juiste gradatie die past bij jullie wensen.

De cementgebonden gietvloer is van
een heel ander materiaal en
daardoor is hiervoor ook een andere
kleurencollectie ontwikkeld.


De cementgebonden gietvloer is gemaakt van Franse mineralen en telt een kleurencollectie met allemaal natuurlijke tinten in verschillende gradaties van donkerheid. Om een beeld te geven hoe een gietvloer kleur eruitziet in een woning is het Solo Lookbook in het leven geroepen.

In dit Lookbook geven wij een impressie van de 2021 kleurencollectie en de gerealiseerde projecten van afgelopen jaar. Bij vragen omtrent onze kleurencollectie kun je contact met ons opnemen. Wanneer je langs wilt komen om de kleuren in het echt te bekijken ben je van harte welkom! In onze showroom is de gehele kleurencollectie namelijk te bekijken. Graag kijken wij mee naar de mogelijkheden en adviseren wij welke Solo Gietvloer het beste bij je past. Neem vooral een staaltje van je nieuwe keuken, bed, gekozen verfkleur of bank mee. Met de juiste combinatie komt je interieur namelijk echt te leven!

Thuis alvast genieten?


Doe vloerinspiratie op met
ons DIGITALE magazine!