Bij Inez en Rieko

Een gerealiseerde Solo vloer

“We vielen voor deze aanblik en de
​​​​​​​rust die het met zich meebrengt"

Meteen verkocht


Toen een bevriende makelaar belde om Inez en Rieko te attenderen op een mooi nieuwbouwproject en ze samen gingen kijken naar de betreffende kavel, was het stel meteen verkocht. “De kavel ligt aan de rand van een natuurgebied in Veenendaal met een prachtig uitzicht over de weilanden. We vielen voor deze aanblik en de rust die het met zich meebrengt”, vertelt Inez.

Genieten van de natuurzijden


Toen hun architect een ontwerp voor het huis maakte, lag het dan ook voor de hand om de open kant – met een serie ramen van vloer tot plafond – naar de natuurzijden te richten. Rieko: “Daarnaast wilden we een extra lange overkapping met haard, waar we vanaf onze loungebank van het groen kunnen genieten.” Ook boven zijn de masterbedroom en en-suite-badkamer op buiten gericht. “Vanuit bad en bed zien we fazanten, reeën en konijntjes door het veld huppelen, heel bijzonder.”

“Toen we bij vrienden binnenkwamen,
wisten we gelijk: dit willen wij ook!”


In een vroeg stadium van de bouw raadden vrienden aan een gietvloer te nemen. “In eerste instantie waren we wat huiverig. Zou het een te groot oppervlak worden? Maar toen we bij onze vrienden binnenkwamen, wisten we gelijk: dit willen wij ook!” Er werd besloten het totale huis in Veenendaal van dezelfde gietvloer en dezelfde gietvloer kleur te voorzien, van benedenverdieping, tot badkamer. Een gietvloer kan je geheel naadloos gieten. Zonder drempels creëer je zo een mooie eenheid. Inez en Rieko kozen voor een PU Gietvloer in een uiterst licht, gemarmerd effect, om het geheel zo rustig mogelijk te houden.

Gekozen werd voor een taupe-achtige kleur, de kleur fly, een mengeling van grijs en bruin. Het fijne van deze kleur is dat het warm oogt maar niet gelijk bruin is. Vooral bij een strakke vloer maakt dat een mooie combinatie. Een gietvloer vormt de perfecte basis om elk meubel tot zijn recht te laten komen. Inez en Rieko kozen onder meer voor maatwerk meubels van zwart en donkerbruin eikenfineer, die met hun nerf verfijnd contrasteren met de gladde vloer. Rieko: “We zijn hier echt voor kwaliteit gegaan en zijn helemaal gelukkig met het resultaat. Elke plek in en om huis is onze favoriet!”. Een ding is zeker; deze nieuwe gietvloer in Veenendaal is prachtig!
En, benieuwd naar meer?


Ben je op zoek naar nog meer gietvloerinspiratie? Bekijk onze inspiratiepagina of neem contact met ons op om de showroom te bezoeken!

Thuis alvast genieten?


Doe vloerinspiratie op met
ons Digitale magazine!