Bij Charlotte en Jasper

Een gerealiseerde Solo vloer

Een kijkje bij Instagram-
Influencers @hundred.ninety

Tot in de puntjes afgewerkt


Deze keer nemen we een kijkje in de tot in de puntjes afgewerkte woning van Charlotte en Jasper (en hun hond Brooklyn). Zij kochten ca. 3 jaar geleden een woning welke zij volledig stap voor stap hebben gerenoveerd. Na een bijzonder leuke samenwerking mogen wij nog dagelijks meegenieten van het eindresultaat via hun Instagram-kanaal!

Volledig gestript en weer opgebouwd


De woning van Charlotte en Jasper is volledig gestript en opnieuw opgebouwd. Dit kost aardig wat tijd en energie maar is na een lange tijd van klussen de moeite waard geweest. Het koppel heeft samen veel tijd gespendeerd in het strippen van de woning, onder andere werd de gehele dekvloer verwijderd. Deze is heropbouwt door een professioneel bedrijf.

Niet te rustig en niet te druk


Charlotte en Jasper kozen ervoor om hier vloerverwarming in aan te brengen en een anhydriet dekvloer te laten storten. Door de opvolgende werkzaamheden kon deze vloer goed uitharden en kon het vloerverwarming systeem worden opgestookt. Dit om te zorgen de nieuwe vloer al kennis had gemaakt met de expansie van de leiding.

Charlotte, die werkzaam is als interieurstyliste wist al vrij snel wat voor type gietvloer ze wilde: een betonfloor. Haar intentie was om de vloer perfect te laten matchen bij een stoer/vintage interieur. De structuur van betonfloor is aangebracht in een medium structuur, niet te rustig en niet te druk. Dit combineert mooi bij de andere elementen in de woning. Zo onder andere de bakstenen muur welke van oudsher in de woning zat.

HundredNinety


Toen Charlotte en Jasper alles in grote lijnen af hadden hebben ze Instagram account aangemaakt voor de woning, genaamd: HundredNinety. Via dit kanaal kan je kijkje nemen in de prachtige woning. Al snel is te zien dat het koppel een grote passie heeft voor interieur en geeft bijzonder leuke persoonlijke draai aan het interieur. Het account is in een korte tijd gegroeid tot een waar platform en is voor vele een bron van inspiratie. Omdat Charlotte zelf werkzaam is als interieurstyliste/ontwerpster veranderd is nog wel eens wat in de woning. Dit is enorm leuk om te zien en vooral erg inspirerend. Wil je de woning van Charlotte en Jasper ook volgen?
En, benieuwd naar meer?


Een gietvloer, de oppervlakte, stijl en de kleur ervan zijn natuurlijk erg persoonlijk. Zo ook het budget wat jij er aan wilt besteden. Heb jij vragen over hoe een gietvloer in jouw woning zou staan? Of misschien wil je weten hoeveel jij kwijt zou zijn? Neem dan snel contact met ons op! We voorzien je graag van passend en persoonlijk advies.

Thuis alvast genieten?


Doe vloerinspiratie op met
ons DIGITALE magazine!