Bij Chantelle en Rob

Een gerealiseerde Solo vloer

“de perfecte basis voor het
​​​​​​​interieur dat we graag wilden"

Moderne villa aan het water


Chantelle en Rob verhuisden nu ruim een half jaar geleden samen met hun kinderen Roos (16) en Guus (14) naar hun droomhuis; een moderne villa met plat dak, drie verdiepingen en gelegen aan het water. Een cementgebonden gietvloer bleek de kers op de taart. Het traject van aankoop van de bouwkavel tot de werkelijk uitvoer nam in totaal bijna 2,5 jaar in beslag. In 2018 werd het bouwkavel aangekocht en kon het ontwerpproces beginnen.

Een aparte werkkamer stond hoog op de lijst


“We komen uit een ruime tussenwoning” vertelt Rob. “Chantal werkt veel vanuit huis, dus een aparte werkkamer stond hoog op ons lijstje. Daarnaast hadden we ook zin om zelf een keer te bouwen. Toen deze kavel in een nieuwbouwwijk in onze woonplaats op ons pad kwam zijn we ervoor gegaan”. Tijdens het ontwerp-proces was het voor Chantelle en Rob belangrijk dat binnen en buiten met elkaar in verbinding staat. Het huis is qua oppervlakte niet zoveel groter dan de vorige woning, maar voelt wel prettiger aan.

“Het huis biedt ons rust en ruimte,
precies wat we wilden”


“Dit huis past qua indeling perfect bij ons. Er zijn zoveel fijne plekken, dat iedereen van ons gezin altijd een geschikte ruimte kan vinden. Het huis biedt ons rust en ruimte, precies wat we wilden.” Op de begane grond heb je een grote leefkeuken waarna je doorloopt naar de woonkamer, gelegen aan de voorkant van het huis. De keuken en woonkamer staan met elkaar in verbinding met een mooie zithoek die in de trap verwerkt is. Door de zithoek is de benedenverdieping niet één grote balzaal ruimte, maar voelt het juist intiemer aan. Op de eerste verdieping is de werkkamer te vinden, samen met de master bedroom. De badkamer loopt naadloos door in de slaapkamer, wat zorgt dat het geheel mooi met elkaar in verbinding staat!

Op de bovenste verdieping is het domein van de kinderen. Hier zijn hun slaapkamers te vinden, ook gecombineerd met een eigen badkamer. Voor het interieur van het huis kozen Chantelle en Rob bewust voor vertrouwde partijen om mee samen te werken. “Als basis wilden we heel graag een mooie gietvloer. Door het enorme aanbod van leveranciers is het belangrijk om het kaf van het koren te scheiden. Via kennissen kwamen we bij het Solo Gietvloeren terecht. Zijn werken alleen met eigen mensen en bestaan al meer dan 35 jaar, dat geeft vertrouwen. We wilden een vloer die qua uitstraling dicht bij een betonvloer in de buurt kwam, maar die wel het gebruiksgemak met zich meebrengt. Zo kwamen we uit bij de cementgebonden gietvloer. Deze gaf ons huis de perfecte basis voor het interieur dat we graag wilden. Het eindresultaat is prachtig, we zijn er heel blij mee!”

En, benieuwd naar meer?


Ook enthousiast geworden en op zoek naar meer inspiratie? Neem eens kijkje op onze Pinterestpagina. Of plan voor persoonlijk advies direct een afspraak in onze showroom.

Thuis alvast genieten?


Doe vloerinspiratie op met
ons DIGITALE magazine!