Bij Lizet en bas

Een gerealiseerde Solo vloer

“EEN LICHT HUIS MET NATUURLIJKE ELEMENTEN EN OOK EEN STOERE LOOK EN FEEL"

Tijd voor vernieuwing


Lizet en Bas wonen sinds 2014 op een heerlijke locatie in Zoetermeer samen met hun 2 kinderen Lynn en Sem. Destijds werd de nieuwbouwwoning aangeschaft en daarmee kwam de mogelijkheid dat alles in huis aan te passen was naar hun wensen. Maar door de jaren heen veranderende de wensen voor het huis toch en daarmee ook de smaak. “ Door corona zagen we veel mensen om ons heen verhuizen en dan gaat het toch ook wel kriebelen of wij niet moesten verhuizen” aldus Lizet. “Maar al snel kwamen we tot de conclusie dat dit een prachtig plek is waar we wonen, alleen kon het wel een update gebruiken.” Lizet en Bas hebben groots uitgepakt en samen met een interieurstyslist een heel plan gemaakt om van hun huis weer een droomhuis te maken.

Natuurlijke elementen met een stoere look en feel


Voor Lizet en Bas was het belangrijk dat het een lekker licht huis bleef waarin natuurlijke elementen verwerkt werden maar er toch een stoere look en feel bleef. De keuken is voor hun echt een leefkeuken en werd daarom in het middelpunt van de kamer geplaatst. “Het is voor ons belangrijk dat we heerlijk kunnen koken voor onze gasten of in de avond een spelletje kunnen spelen terwijl de kids lekker een film kijken” aldus Lizet. Daarnaast is in het ontwerp rekening gehouden met de wens om verschillende hoekjes te creëren, maar dat wel aanvoelt als een geheel wat met elkaar in verbinding staat.

Een robuuste maar toch ook warme gietvloer


De sfeer in huis moest dus warm en stoer tegelijk worden. Nadat Lizet en Bas jarenlang een houten vloer hadden gehad vonden ze het best spannend om voor een gietvloer te gaan. De keuze viel uiteindelijk op de cementgebonden epoxy gietvloer in een hele lichte grijs tint.
Omdat de vloer een mooi betonlook effect in zich heeft heeft die een robuuste maar tegelijkertijd een warme levendige uitstraling. Dit in combinatie met een witte keuken met houten details, de houten latten wand en de vele planten die zijn toegevoegd maakt het een heel warm prachtig geheel waar over de details is nagedacht.
En, benieuwd naar meer?


Een gietvloer, de oppervlakte, stijl en de kleur ervan zijn natuurlijk erg persoonlijk. Zo ook het budget wat jij er aan wilt besteden. Heb jij vragen over hoe een gietvloer in jouw woning zou staan? Of misschien wil je weten hoeveel jij kwijt zou zijn? Neem dan snel contact met ons op! We voorzien je graag van passend en persoonlijk advies.

Thuis alvast genieten?


Doe vloerinspiratie op met
ons DIGITALE magazine!