Voor woonruimte

De Solo Gietvloer is speciaal ontwikkeld voor een optimaal wooncomfort. De Solo Gietvloeren stralen eenheid en warmte uit, zijn duurzaam en zeer gemakkelijk in onderhoud. Het naadloze karakter van de Solo Gietvloer maakt hem uniek en geschikt voor iedere ruimte. Zo kunt u van uw slaapkamer tot aan de woonkamer één naadloos geheel creëren.

Meer informatie

Voor kantoor

Een succesvolle aankleding in uw bedrijfspand is het halve werk. Wij helpen hier graag aan mee. De Solo Gietvloeren stralen warmte en rust uit, een perfect combinatie voor een goede werksfeer en een fijn onthaal van uw klanten en bedrijfspartners. Tevens zijn de Solo Gietvloeren geschikt voor gebruik van bureaustoelen, de microvezel topcoat vergt slijtage weinig onderhoud zodat u zorgeloos kunt ondernemen.

Meer informatie

Voor Winkels & Hotels

Esthetiek en onderhoud moet gelijkwaardig zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat uw Gietvloer er goed moet uitzien maar ook eenvoudig te reinigen. Dankzij de Solo Nano topcoat trekken de Solo Gietvloeren weinig vuil aan en zijn ze kras en-slijtbestendig. De Solo Gietvloeren zijn comfortabel, stralen warmte uit en zijn in talloze kleuren verkrijgbaar. Zo geeft u uw klant of gast een warm onthaal.

Meer informatie

Voor Sport & Medisch

Samen met diverse instituten ontwikkelde Solo Gietvloeren in der loop der jaren diverse Gietvloersystemen. Kenmerkend is de hygiene van de Gietvloer, hij is makkelijk in onderhoud en slijt langzaam. Ideaal voor een sportcentra en medische sectoren. Zo is het mogelijk om voor een fitnesscenter een onderlaag te plaatsen die zachter is en meer flexibiliteit biedt maar nog steeds van dezelfde onderhoudsgemakken is voorzien.

Meer informatie