Gietvloeren Gietvloer Polyurethaan kunststof

Hoogwaardige kwaliteitsproducten

Solo Gietvloeren ontwikkelde haar Gietvloeren bewust. Naast dat wij streven naar de meest hoogwaardige kwaliteit in zowel gebruik als wooncomfort streven wij  als duurzaam bedrijf naar een product dat verantwoord is. Dit is ons goed gelukt. De Solo Gietvloeren worden gemaakt van zuivere materialen op plantaardige basis. Onze producten zijn lood, chloor en zink-vrij. De Solo Gietvloeren worden op kleur gebracht door middel van natuurlijke pigmenten die ervoor zorgen dat deze uniek en optimaal in helderheid zijn.

 

Gietvloeren Gietvloer Polyurethaan kunststof

Eerlijke voorlichting

Uw vloer is de basis van het interieur. Wij voorzien u graag van voldoende informatie over de Solo Gietvloeren, komen vrijblijvend bij u op locatie om details te bespreken en begeleiden u tijdens het kiezen van de juiste kleur. Wij geloven dat de vloer de basis is van uw interieur. Samen met diverse interieurstylisten helpen wij u graag met het creëren van ideeën voor een perfect interieur.

opbouw gietvloer

Eigen applicateurs

Solo Gietvloeren leidt haar eigen applicateurs zorgvuldig op. Wij vinden het belangrijk dat de Solo Gietvloer wordt aangebracht door applicateurs die communicatief vaardig zijn,  zorg dragen aan service en met passie werken aan een schitterend eindresultaat. Uw Solo applicateur zal dan ook altijd van te voren alle details met u bespreken en luisteren naar uw wensen.

Solo Gietvloeren. Omdat wij geloven in de perfectie van uw interieur.