Voor woonkamer

De Solo Gietvloer is speciaal ontwikkeld voor een optimaal wooncomfort. De Solo Gietvloeren stralen eenheid en warmte uit, zijn duurzaam en zeer gemakkelijk in onderhoud. Het naadloze karakter van de Solo Gietvloer maakt hem uniek en geschikt voor iedere ruimte. Zo kunt u van de verschillende delen van uw woonkamer één naadloos geheel creëren.

Meer informatie

Voor badkamer

Esthetiek en onderhoud moet gelijkwaardig zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat uw Gietvloer er goed moet uitzien maar ook eenvoudig te reinigen. De Solo Gietvloeren zijn comfortabel, stralen warmte uit en zijn in talloze kleuren verkrijgbaar. Breng uw badkamer in balans: een fraai gezicht en makkelijk in het onderhoud.

Meer informatie

Voor keuken

Samen met diverse instituten ontwikkelde Solo Gietvloeren in der loop der jaren diverse Gietvloersystemen. Kenmerkend is de hygiëne van de Gietvloer, hij is makkelijk in onderhoud en slijt langzaam. Ideaal voor een keuken waarin graag geleefd wordt. Met de gietvloeren van SOLO Gietvloeren creëert u een strak interieur in de keuken waar u zo graag bent.

Meer informatie

Voor slaapkamer

Een gietvloer in de slaapkamer zorgt voor een unieke uitstraling. Creëer één samenhangend geheel van uw woning door de naadloze vloer over de gehele verdieping te leggen. Diverse stijlen, gemakkelijk in het onderhoud en toepasbaar in combinatie met vloerverwarming. Het plaatje compleet.

Meer informatie

Voor kantoor

Een succesvolle aankleding in uw bedrijfspand is het halve werk. Wij helpen hier graag aan mee. De Solo Gietvloeren stralen warmte en rust uit, een perfect combinatie voor een goede werksfeer en een fijn onthaal van uw klanten en bedrijfspartners. Tevens zijn de Solo Gietvloeren geschikt voor gebruik van bureaustoelen, de microvezel topcoat vergt slijtage weinig onderhoud zodat u zorgeloos kunt ondernemen.

Meer informatie