Voorliefde voor het maken van unieke projecten

De vloer is de basis van uw interieur, u creëert hiermee de algemene uitstraling van uw woning. Ons team heeft een voorliefde voor het maken van mooie projecten. Wij helpen u dan ook graag met het kiezen van de juiste basis. Door het inwinnen van uw interieur wensen geven wij u graag een passend advies welke Solo Gietvloer het beste bij u past.

Transparantie

De gietvloer is een product met de nodige vereiste uitleg. Tijdens de zoektocht naar het juiste product vertellen wij u graag wat u mag verwachten van de Solo Gietvloer. Hierin staat transparantie voorop, wij geloven erin dat een eerlijk advies ons het verst brengt. Zo weet u vanaf het eerste adviesgesprek tot aan de realisatie waar u aan toe bent.

Onze visie

Wij zijn ervan overtuigd dat onze gietvloer meer is dan een handgemaakt product. Dag in dag uit leveren wij producten van een hoogwaardige kwaliteit. Wij doen dit al jaren met één voorliefde: het creëren van een prachtig eindresultaat. Het traject van A tot Z begeleiden, het meedenken in de mogelijkheden en ieder uniek project tot een schitterend einde brengen is iets wat wij omschrijven als ‘het mooiste wat er is’. Daarnaast geloven wij in het bundelen van unieke krachten. Door samen te werken met creatieve interieurarchitecten willen wij onze klanten laten profiteren van optimale service en er voor zorgen dat uw wens uitkomt. Precies zoals u voor ogen heeft.