Hoogwaardige kwaliteitsproducten

Solo Gietvloeren ontwikkelde haar Gietvloeren bewust. Naast dat wij streven naar de meest hoogwaardige kwaliteit in zowel gebruik als wooncomfort streven wij  als duurzaam bedrijf naar een product dat verantwoord is. Dit is ons goed gelukt. De Solo Gietvloeren worden gemaakt van zuivere materialen welke niet schadelijk zijn voor zowel mens als milieu. Daarnaast is ieder systeem duurzaam ontworpen, zo kunt u jarenlang genieten van uw Solo Gietvloer.

 

Eerlijke voorlichting

Uw vloer is de basis van het interieur en daarmee een serieuze investering. Wij voorzien u graag van voldoende informatie over de Solo Gietvloeren, nemen graag de tijd om de details met u uitvoerig te bespreken en helpen u tijdens het kiezen van de juiste kleur. Zo maakt u altijd de juiste beslissing.

Eigen applicateurs

Solo Gietvloeren leidt haar eigen applicateurs zorgvuldig op. Wij vinden het belangrijk dat de Solo Gietvloer wordt aangebracht door applicateurs die communicatief vaardig zijn,  zorg dragen aan service en met passie werken aan een schitterend kwaliteitsproduct. Uw Solo applicateur zal dan ook altijd van te voren alle details met u bespreken en luisteren naar uw wensen.

Solo Gietvloeren. Omdat wij geloven in de perfectie van uw interieur.