Gevarieerde kleuren in Lookbook 2020

Eenheid, afstemming en detail in uw interieur

Wij helpen graag


Solo Gietvloeren gelooft in de kracht van eenheid, afstemming en detail in uw interieur. Een vloer is daarbij één van de basiselementen. Zo helpen wij graag met het kiezen van de juiste kleur in ons Lookbook 2020. Het kiezen van een gietvloer kleur hangt met allerlei aspecten samen. Denk bijv. aan de grootte van de ruimte, de lichtinval en de sfeer die je wilt creëeren.

Een PU gietvloer bij Solo


Ben je op zoek naar een rustige basis dan is de Solo One gietvloer een geschikte keuze. Strak, naadloos en een unieke basis voor uw interieur, zo kan je de Sole One gietvloer het beste omschrijven. De gietvloer wordt aangebracht in één egale kleur. Toch op zoek naar een warmere gietvloer kleur? Dan zijn de Solo Life gietvloeren geschikt. De Solo Life gietvloeren zijn unieke levendige polyurethaan gietvloeren die uw interieur warmte geven en een perfecte eenheid uitstralen. Door de mix van twee kleuren ontstaat er een betonlook-effect in de Solo Life gietvloer.

Onze gietvloeren kleuren bestaan uit een vast assortiment, maar wanneer de geschikte kleur er niet tussen zitten kan er altijd een sample op maat gemaakt worden.


Zo is een gietvloer in het wit of een antraciet gietvloer zeker mogelijk. Wij werken met onder andere NCS, Sikkens, Ral en Farrow&Ball kleuren. Ons team staat voor je klaar om de perfect kleur voor de woning te ontwikkelen. Wil je voor een wat robuustere uitstraling gaan? Dan is de Solo Betonfloor geschikt. De Solo Betonfloor is een cementgebonden minerale gietvloer met een naadloos karakter. De Solo Betonfloor Gietvloeren zijn er in diverse natuurtinten.

Door het kiezen van de juiste kleur kan het interieur stoerder, warmer of rustgevender gemaakt worden. Om een beeld te geven hoe een gietvloer kleur eruitziet in een woning is het Solo lookbook in het leven geroepen. In dit lookbook geven wij graag een impressie van de 2020 kleurencollectie en een deel van gerealiseerde projecten. Bij vragen omtrent de kleurencollectie lookbook 2020 kun je contact opnemen met onze showroom. Wanneer je eens wilt langs komen om de kleuren in het echt te bekijken dan ben je van harte welkom voor een vrijblijvend advies gesprek. Graag kijken wij mee naar de mogelijkheden en adviseren wij welke unieke Solo Gietvloer het meest bij je past. Check onze Instagram voor inspiratie.

Thuis alvast genieten?


Doe vloerinspiratie op met
ons DIgitale magazine!