Sfeervolle gietvloer woonkamer

Gietvloer Amsterdam

Een gietvloer in de woonkamer

Als u een gietvloer in de woonkamer wilt, dan kunt u kiezen tussen een betonnen of een kunststof gietvloer. De vloer vormt de basis van uw interieur: de keuze voor een kunststof gietvloer of juist betonnen gietvloer is dan ook bepalend voor de uitstraling en sfeer van de woonkamer. 


De vloer vormt de basis van uw interieur.

witte PU gietvloer

Kunststof gietvloer

Als uw voorkeur uitgaat naar een strakke en naadloze vloer, dan is de kunststof gietvloer wat u zoekt. Deze vloer, die ook wel een PU gietvloer genoemd wordt, bestaat uit 4 lagen en is samengesteld op basis van kunststof materialen. De PU gietvloer kan in twee varianten uitgevoerd worden: de Solo One en Solo Life. De Solo One is een strakke, egale vloer die uit één kleur bestaat. U kunt een kleur uit een van de kleurenwaaiers van RAL, Sikkens of NCS, of een kleurensample op maat maken. Dat betekent dat de Solo One in vrijwel elke kleur te verkrijgen is.

Betonlook gietvloer woonkamer

Betonnen gietvloer

Een betonnen gietvloer bestaat uit 5 lagen en bevat cementgebonden mineralen, waardoor er een robuust effect en natuurlijke feel ontstaat. Bovendien heeft de vloer een stoere structuur, die u zelf kunt bepalen. Druk, rustig of er tussenin: de structuur kan volledig op uw woonstijl aangepast worden.

Inspiratie nodig voor uw woonkamer? Schakel de hulp van een expert in

Om er zeker van te zijn dat u kunt genieten van een mooie, strakke gietvloer is het raadzaam om een expert in te schakelen. SOLO Gietvloeren is u graag van dienst! Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden van een gietvloer in uw woonkamer? Neem gerust contact met ons op! Onze medewerkers bespreken graag uitvoerig de details met u. Zo kunt u goed geïnformeerd de juiste keuze maken voor een vloer die aan al uw wensen voldoet. U bent ook te allen tijde welkom in onze showroom voor vrijblijvend advies!