Sfeervolle gietvloer keuken

Keuken Gietvloer

Een gietvloer in de keuken

Met een gietvloer in de keuken creëert u samenhang in uw interieur en straalt u rust en warmte uit. Naast stijlvol is een gietvloer bovendien ook nog eens erg praktisch en hygiënisch. De keuken is namelijk niet alleen een van de belangrijkste plekken in huis, omdat hier samen gekookt, gegeten, gepraat en gelachen wordt, het is waarschijnlijk ook de plek waar het meest geknoeid wordt. Met een gietvloer in de keuken zijn vlekken veroorzaakt door koffie, wijn of olie verleden tijd dankzij de toapcoat die ervoor zorgt dat de vloer vloeistofdicht is. Ook is de vloer, dankzij het naadloze karakter, eenvoudig schoon te maken en kunnen etensresten niet achterblijven. Tot slot is de gietvloer naast stijlvol en onderhoudsvriendelijk, ook erg veilig: een gietvloer is namelijk brandwerend.


Met een gietvloer in de keuken creëert u samenhang in uw interieur en straalt u rust en warmte uit.

Een aantal praktische voordelen van een gietvloer in de keuken op een rijtje:

  • Gemakkelijk in onderhoud;
  • Naadloos;
  • Hygiënisch;
  • Vloeistofdicht;
  • Brandwerend;
  • Vloerverwarming.
Gietvloer voor in de keuken

Keuken gietvloer: diverse mogelijkheden

Wilt u een keuken met gietvloer? Dan zijn er allerlei mogelijkheden waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u kiezen tussen een levendige betonnen gietvloer of een strakke kunststof PU gietvloer. Beide typen gietvloeren zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren, waardoor de gietvloer met elke interieurstijl te combineren is. Van strak en minimalistisch tot stoer en robuust, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook kunt u ervoor kiezen om vloer en wand perfect op elkaar af te stemmen met de SOLO Wall: een naadloze en waterdichte cementgebonden wandafwerking. Ideaal voor in de keuken.

Inspiratie nodig voor uw keuken? Vraag vrijblijvend een offerte aan

SOLO Gietvloeren gelooft in de kracht van eenheid en eenvoud en helpt u graag bij het goed afstemmen van uw interieur. Al 35 jaar werken wij met veel passie en plezier aan een duurzaam en hoogwaardig kwaliteitsproduct.

Heeft u vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op! Onze medewerkers voorzien u graag van persoonlijk advies en bespreken graag uitvoerig de details. Zodat u goed geïnformeerd de juiste beslissing kunt maken. U bent ook te allen tijde welkom in onze showroom voor vrijblijvend advies!