gietvloer met Solo logo weerspiegeling

Onze visie

Wij zijn ervan overtuigd dat onze gietvloer meer is dan een handgemaakt product. Dag in dag uit leveren wij producten van een hoogwaardige kwaliteit. Wij doen dit al jaren met één voorliefde: het creëren van een prachtig eindresultaat. Het traject van A tot Z begeleiden, het meedenken in de mogelijkheden en ieder uniek project tot een schitterend einde brengen is iets wat wij omschrijven als ‘het mooiste wat er is’. Daarnaast geloven wij in het bundelen van unieke krachten. Door samen te werken met creatieve interieurarchitecten willen wij onze klanten laten profiteren van optimale service en er voor zorgen dat uw wens uitkomt. Precies zoals u voor ogen heeft.

 

lezen op een gietvloer

Ons doel

Namens Solo voelen wij ons verantwoordelijk om mee te helpen aan duurzaamheid. Dit is de reden waarom wij bewust hebben gekozen om te gaan opereren met verantwoorde producten welke niet schadelijk zijn voor mens en milieu. Hierdoor creëren wij ook een werkomgeving voor onze applicateurs die zeer prettig en veilig is.

opbouw gietvloer

Applicatie in eigen hand

Solo Gietvloeren leidt haar eigen applicateurs op. Onze applicateurs zijn betrokken bij uw project, communicatief vaardig en streven te allen tijde naar een prachtig eindresultaat. De gemiddelde Solo applicateur heeft 10 jaar werkervaring, hierdoor is er de nodige technische knowhow.